Психология отношений

Если тебе трудно - значит, ты идешь в правильном направлении. Твой внутренний мир...

Есть проблемы с деньгами?

05.02.2019 в 03:50

Прочитайте молитву Николаю чудотворцу и распрощайтесь с финансовым кризисом.

Когда наступают трудные времена, человек чаще всего обращается к богу. Есть много молитв, которые помогают решить различные проблемы. Среди них молитва Николаю чудотворцу ключевое место занимает.


Когда наступают трудные времена, человек чаще всего обращается к богу. Есть много молитв, которые помогают решить различные проблемы. Среди них молитва Николаю чудотворцу ключевое место занимает. Этот святой славился великодушием, мог послать благодать страждущим и всем, кто оказался в плачевной ситуации. Сейчас он тоже помогает тем, кому необходима материальная помощь, просто стоит хранить веру в сердце.

Отче наш отче наш, иже еси на небесех, да святится имя твое; да приидет царствие твое; да будет воля твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, яко же и мы оставляем должникам нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. Яко твое есть царство, и сила, и слава во веки. Аминь.

Молитва Николаю чудотворцу (первый вариант).
О всехвальный, великий чудотворец, святителю христов, отче Николае! Молим тя, буди надежда всех христиан, верных защитить, алчущих кормитель, плачущих веселие, болящих врач, по морю плавающих управитель, убогих и сирых писатель и всем скорый помощник и покровитель, да мирное зде поживем житие и да сподобимся видети славу избранных божиих на небеси и с ними непрестанно воспевати единого в троице поколоняемого бога во веки веков. Аминь.

Молитва Николаю чудотворцу (второй вариант).
О великий заступниче, архиерею божий, Николае преблаженне, иже подсолнечную осиявый чудесы, призывающим же тя скорый услышатель является, их же присно предваряеши и спасаеши, и избавляеши, и от бед всяческих изъимаеши, от бога данною ти чудес и даров благодатью! Услыши мя недостойного, с верою тя призывающа и молебное тебе приносила пение; тебе бо ходатая на умиление ко Христу предлагаю. О пресловущий в чудесен, святителем высото! Яко имеет дерзновение, скоро владыце предстали, и преподобнии свои руце молебне к нему простри о мне грешнем, и от него щедроты благости подаждь ми, и приими мя в свое заступление; и от всех бед и зол мя избави, от нашествия врагов видимых и невидимых свобождая, и тех всех наветы и злохитрства погубляя, и борющих мя во всей жизни моей отражая; прегрешением же моим прощение испроси, и спасена мя Христу представи и царствия небесного сподоби улучити за множество того человеколюбия, ему же подобает всяка слава, честь и поклонение, со безначальным его отцем, и с пресвятым и благим и животворящим духом, ныне и присно и во веки веков.